sâmbătă, 17 septembrie 2011

Cum trag teapa site-urile de PTC (Paid to click)

Am fost intrebat deseori ce au de castigat site-urile PTC care trag teapa , mai bine zis de ce fac acest lucru.

Absolut toata lumea crede ca adminul foloseste baza de date care se creaza dupa ce te inregistrezi pe un site PTC care pana la urma este "SCAM" .

Pe admin nu il intereseaza datele tale personale pentru ca el nu are timp sa foloseasca aceste date pe alte site-uri ca sa incaseze el banii tai.

Va dati seama daca sa zicem pe site sunt inregistrati vreo 10000 de membri ii va lua o vesnicie sa faca bani.

Atunci care este adevaratul motiv ???

Adminul la primii utilizatori plateste normal, deci nu ai cum sa iti dai seama ca iti va trage teapa.

In acest fel primii membri care incaseaza bani vor face upgrade la cont si in acest fel tu iti faci sperante ca vei castiga bani multi.

El posteaza o serie de reclame pe care tu vei da click - aici ideea de baza este ca tu vei deveni refferalul lui , si de aici adminul castiga bani pentru ca el te va avea refferal tot timpul si daca site-ul lui nu va mai merge.

De obicei el pune site-uri de genu: clixsense , neobux , clicksia , incentria , infinitybux , incrasebux - site-uri care sunt serioase si care platesc foarte bine si nu iti trag teapa. 

Practic tu devii refferalul lui pe site-uri serioase , care nu isi permit sa traga teapa , chiarsi cand fac mentenanta anunta cu o saptamana inainte.

Cu aceasta "Smecherie" el isi aduna vreo 1000 de refferali pe fiecare site si poate linistit sa se retraga pentru ca omu si-a facut norma si banii vin dar membri  primesc teapa.

Un astfel de site care a tras "teapa" la greu si foarte multi au facut upgrade la cont a fost  Onbux3.com , care mergea foarte bine.


P.S. - Nu va faceti cont pe site-uri de PTC noi , doar daca este recomandarea site-ului mare. 
Exemplu: Clicksia - Incentria  ,  Incrasebux - Bigtimebux , Infinitybux - TVIPTC  (acestea sunt exemple de site-uri Elite adica serioase , si nu iti trag teapa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu